Foto: EPA
Foto: EPA

Na nedavni tiskovni konferenci je Rihanna zaupala, da bo poudarek nastopa na karibski kulturi, navsezadnje pevka prihaja z Barbadosa. Samostojnega albuma ni izdala vse od leta 2016, tudi zato bodo oboževalci toliko težje čakali nedeljo, ko se bosta na stadionu State Farm pomerili najboljši ekipi lige NFL Philadelphia Eagles in Kansas City Chiefs.

Naraščanje vznemirjenja pred športnim spektaklom v Arizoni
Na tiskovni konferenci so razkrili nekaj skrivnosti prihajajočega spektakla. Foto: EPA
Na tiskovni konferenci so razkrili nekaj skrivnosti prihajajočega spektakla. Foto: EPA

34-letnica je dejala, da se že veseli izziva, potem ko je maja dobila prvega otroka. "Ko postaneš mama, se nekaj v tebi spremeni. Dobiš občutek, da se lahko spopadeš z vsem svetom in da lahko narediš, kar koli si zamisliš," je povedala.

Dodala je še, da se ji je sedemletno obdobje, ko ni nastopala v živo, zdelo strašno, a obenem razburljivo, da se bo vrnila na največji prireditvi leta v ZDA. " Ta nastop je zame zelo pomemben, rada bi, da moj sin to nekega dne vidi," je sklenila.

Leta 2018 je nastop zavrnila

Zvezdnica je po sedemletnem postu prav tako posnela prvo novo skladbo, oktobra je v spomin umrlemu Chadwicku Bosemanu izdala pesem Lift Me Up za film Black Panther: Wakanda Forever, kar ji je prineslo tudi nominacijo za oskarja.

Pevko so za nastop na Super Bowlu zaprosili že drugič, prvič je leta 2018 to čast zavrnila, predvsem zaradi podpore Colinu Kaepernicku, ki je v tisti sezoni s klečanjem med himno prvi protestiral proti rasnim neenakostim. Čeprav je vsebina nastopa prikrita tako dobro kot taktične priprave nogometnih ekip v finalu, je pevka razkrila, da bo njen nastop poudaril predvsem karibsko kulturo. "Prav zato mi je tako pomembno nastopiti na tej prireditvi. Predstavljati želim priseljence, svojo državo Barbados in temnopolte ženske po svetu," je še povedala pevka.