Dobitnica devetih glasbenih nagrad grammy je kljub vsem priznanjem in nagradam priznala, da še vedno čuti pritisk pred nastopi v živo. Prihodnje leto bo zavzela največji glasbeni oder na Super Bowlu, kar jo dela še bolj živčno.

"Živčna sem na vsakem odru, še posebej pa na televiziji v živo. Tam ste pod drobnogledom. Torej, morate me razumeti," je povedala v intervjuju pred modno revijo njene modne znamke Savage X Fenty.

34-letna pevka, ki je maja rodila prvega otroka, je rekla, da je res morala razmisliti, ko so jo februarja 2023 prosili, naj poje ob polčasu Super Bowla pred milijonskim svetovnim televizijskim občinstvom. "To je izziv, ki sem ga bila pripravljena sprejeti in se ga res veselim." Dodala je: "Veliko dela me čaka, saj gre za največjo stvar, ki sem jo naredila v vsej svoji karieri."

Rihanna je konec oktobra na veliko navdušenje oboževalcev izdala prvi singel po šestih letih. Gre za balado z naslovom Lift Me Up, ki je tudi del glasbe s prihajajočega nadaljevanja filma Črni panter in ki je posvečena pokojnemu Chadwicku Bosemanu.