Tisti, ki so Robbieja že videli v živo, pravijo, da njegovega koncerta ne gre zamuditi. Foto: EPA
Tisti, ki so Robbieja že videli v živo, pravijo, da njegovega koncerta ne gre zamuditi. Foto: EPA

Vstopnice za koncert na stadionu Maksimir bodo na prodaj od 28. februarja po cenah od 33 evrov naprej (za mesto v VIP-loži bo treba odšteti 158 evrov). Na voljo jih bo 40.000, za Hrvaško so prireditelji po poročanju tamkajšnjih medijev zagotovili dostopnejše cene kot drugje.

Tudi župan je oboževalec
Če bo koncert hitro razprodan, bodo dodali še en datum, saj je to edini Williamsov nastop v regiji. Zagrebški župan Milan Bandić, ki je prišel na tiskovno konferenco ob napovedi koncerta, je povedal: "Sem oboževalec, ampak raje ne bi govoril angleško. Reči pa moram, da imam rad Angele in Občutke!" (Seveda je imel v mislih pevčevi uspešnici Angels in Feel.)

Robbie se je pred albumom Take the Crown na kratko vrnil v svojo "matično" zasedbo Take That, v kateri je zaslovel že kot najstnik. Posneli so album Progress, ki je postal najhitreje prodajani britanski album v zadnjih 13 letih.

Nov izziv: očetovstvo
Lani je zdaj 38-letni zvezdnik, ki je imel v preteklosti številne težave - med drugim se je boril z alkoholizmom, odvisnostjo od mamil, debelostjo in depresijo -, postal oče: z ženo Aydo Field sta dobila hčer Theodoro Rose.

Družina živi v Los Angelesu, kamor se je Williams preselil leta 2006.