S kom bo Eminem tokrat besedno obračunal? Tistim, ki jih razvpiti raper nima v čislih, se gotovo že tresejo hlače ... Foto: EPA
S kom bo Eminem tokrat besedno obračunal? Tistim, ki jih razvpiti raper nima v čislih, se gotovo že tresejo hlače ... Foto: EPA

Pred kratkim je na gostovanju na satelitski radijski postaji Shade 45 Marshall Mathers III., kot je raperju v resnici ime, povedal: "Osredotočam se na lastne ideje in ustvarjam pesmi. Več ko produciram, boljši postajam." Očitno Eminem ostaja samozavesten, kakršnega imamo v spominu. "Vse več stvari vem in spoznavam mešalno mizo do obisti," je še dodal.

Tudi 50 Cent potrdil Eminemovo vrnitev
Eminemova založba Interscope je za revijo Billboard potrdila, da naj bi grammyjevec in oskarjevec svoj novi studijski izdelek na trg poslal do konca leta, a uradnega datuma izida za album ali singel niso postavili. 50 Cent, eden izmed Eminemovih varovancev, pa je na BBC-jevi postaji Radio 1 povedal, da bodo oboževalci kmalu spet slšali Eminema: "Dela ... Čeprav se poskuša sprostiti doma, kar ne more počivati," je povedal.

Zdravljenje, poroka, ločitev, pogreb
Zadnji album danes 35-letnega Eminema je bil Encore iz leta 2004, od takrat pa se mu je zgodilo marsikaj, tako da za navdih ne gre skrbeti: leta 2005 je šel na zdravljenje zaradi odvisnosti od uspavalnih uspavalnih tablet, leta 2006 se je v drugo poročil s svojo nekdanjo ženo Kimberly in se tri mesece pozneje spet ločil od nje, istega leta pa je bil na zloglasni detroitski cesti Eight Mile ustreljen njegov zvesti prijatelj in poročna priča, raper Proof iz zasedbe D12.