Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zvezdnica Shakira je po razhodu z nekdanjim nogometašem Barcelone Gerardom Piquejem napisala pesem, ki je postala ena največjih uspešnic prejšnjega leta. Skupaj z didžejem in glasbenim producentom Gonzalom Condejem, bolj znanim pod imenom Bizarrap, je posnela skladbo znano kot Bzrp music sessions Vol. 53 in takoj osvojila srca oboževalcev. Skladba je na svetovni lestvici zasedla prvo mesto in podrla štirinajst Guinnessovih svetovnih rekordov.

V pogovoru z Jimmyjem Fallonom v oddaji The Tonight Show je povedala, da se mora za uspeh skladbe zahvaliti predvsem sinu Milanu, ki je Bizarrapov oboževalec. "Dejal mi je, da moram sodelovati z Bizo, napovedal je, da bo skladba prva na lestvicah, če to storim," je povedala in dodala, da je devetletnik celo poslal glasovno sporočilo njenemu menedžerju, naj poskrbi za sodelovanje.

Tudi Conde si je sodelovanja želel že dolgo, ampak priznal, da ni vedel, kako poiskati stik z zvezdnico Shakirinega kova. "Ko je najina skladba s Špancem Quevedom postala svetovna številka ena, je bil pravi čas, da ji končno pošljem sporočilo," je dejal in dodal, da mu Kolumbijka ni odgovorila cela dva meseca. Ko je zvezdnica končno prebrala sporočilo, ga je pokazala sinu Milanu, ta pa je Bizarrapa poimenoval kar argentinsko božanstvo.

Zvezdnica je Fallonu še zaupala, da ji je producent predvajal dve možni podlagi za skladbo, a so ji pri samo eni zamigali boki: "Če je skladba prava, se moje telo odzove z nekakšnimi krči, moji boki začnejo migati." Podlaga ji je bila všeč tudi zato, ker je imela nekaj temačne vsebine, ki jo je spominjala na njeno najljubšo skupino Depeche Mode. Očitno boki res "ne lažejo".