Ne bo manjkalo avtorskih pesemi, pa tudi slovenskih uspešnic. Foto: Marko Delbello Ocepek
Ne bo manjkalo avtorskih pesemi, pa tudi slovenskih uspešnic. Foto: Marko Delbello Ocepek

Primorski glasbenik Gregor Ravnik 16. avgusta prireja velik koncert v poletnem gledališču Studenec pri Domžalah. Od 21. ure naprej bo poslušalce s spremljevalno skupino in njegovimi glasbenimi gosti Raiven, Štefico Grasselli, Žigo Rustjo in Triem Vivere, katerega del je bil med letoma 2017 in 2024, popeljal skozi čustveno in energično doživetje ob predstavitvi svojega prvega popalbuma Med nama, ki ga je sicer izdal februarja letos.

Večer, poln glasbenih presenečenj, bo postregel z avtorskimi skladbami, mogoče pa bo slišati tudi izbrane največje slovenske uspešnice.

Za njegov največji uspeh se šteje tudi zmaga na Slovenski popevki 2021, kjer je s pesmijo Še ko te ni, te imam slavil v kategoriji najboljša skladba v celoti. Zmagal je tudi na Melodijah morja in sonca 2023.

Z nekaj sreče boste lahko tudi vi prisluhnili glasbeniku, ki je po končanem študiju na glasbeni akademiji, kjer se je osredotočil na operno petje, svoje znanje in talent razširil tudi na popglasbo, kar je privedlo do edinstvene kombinacije dveh zelo različnih glasbenih zvrsti.

Z MMC-jem na koncert Gregorja Ravnika

V sodelovanju z organizatorjem podarjamo dvakrat po dve vstopnici za koncert Gregorja Ravnika 16. avgusta v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah.

Nagrajenci so bili obveščeni po elektronski pošti.

Splošna pravila sodelovanja lahko preberete tukaj.