Razgreli bodo Špance. Foto: Soul Fingers
Razgreli bodo Špance. Foto: Soul Fingers

Španski zastopniki iz agencije Divertia Smile Company so hrvaško zasedbo spoznali po naključju. Poznanstvo pa je že obrodilo sadove, saj bo ena najbolj atraktivnih skupin, katere repertoar obsega uspešnice soula, rocka, bluesa in funka iz 60. in 70. let, razveseljevala tudi špansko občinstvo na trgih,v klubih, igralnicah ter ob dogodkih v večjih mestih in znanih turističnih destinacijah.

Soul Fingers so Špance že prepričali z videospotom Santa Claus is Coming to Town, ki so ga v svet poslali kot neke vrste novoletno čestitko. Izzivov se ustanovitelja skupine, brata Denis in Haris, že veselita. Pravita, da so njihovi temperametni koncerti kot nalašč za divje nočno življenje v Španiji.

Španija naj se pripravi na noro zabavo
"To bosta brata soul Lolek in soul Bolek v epizodi Viva Espana! Sodeč po filmih, ne veva, ali se tam zabava sploh kdaj konča. Ljudje se tam neskončno ljubijo - v 35. minuti filma pa začnejo frčati tudi noži, strast je v pisarni, prometu, politiki … Kako je šele v zabavi?" v smehu pravita Denis in Haris.

Soul Fingers pa že pripravljajo nov projekt SF- Lounge & clubbing, ki naj bi v Sloveniji zaživel že februarja 2010. Brata sta glede novega projekta še skrivnostna, namignila sta le, da bo novi program še bolj ekskluziven, kot smo ga bili vajeni doslej.