Videospot za pesem je že posnet. Foto: EPA
Videospot za pesem je že posnet. Foto: EPA

Dve priljubljeni in mični glasbenici ter nalezljiva melodija je zagotovljena formula za uspeh. Tega se zavedata tudi 36-letna kolumbijska zvezdnica in 25-letna barbadoška pevka, ki sta združili moči in posneli duet.

"Mislila sem, da se ne bo nikoli zgodilo ... Rihanni smo poslali pesem in bila ji je zelo všeč, privolila je v sodelovanje in tega sem se zelo razveselila," je o duetu za ameriško radijsko postajo KIIS FM povedala Shakira in dodala: "Obe prihajava s karibskih otokov, tako da sem že od vedno mislila, da imava nekaj skupnega. Pesem pa je bolj reggae."

Glede pesmi pa je spremljevalka španskega nogometaša Gerarda Piquéja, s katerim ima enoletnega sina Milana, dejala še: "Trenutno sem v popolnoma drugačnem položaju, kot jo opisuje pesem. Govori o fantu, ki ti zleze pod kožo in ga ne moreš pozabiti. Mislim, da ima vsako dekle to izkušnjo. Pesem ni ravno odsev mojega trenutnega zasebnega življenja."

Besedilo govori o nesrečnem razmerju in o tem, kako dekle preprosto ne more pozabiti fanta. "Takoj bi se vrnila, padla bi z vlaka, pristala v njegovi postelji, ponovila včerajšnjo napako," med drugim zapoje Rihanna. Tako so pri Daily Mailu že zapisali, da lahko barbadoška pevka besedilo lažje preslika na svoje zasebno življenje in burno razmerje s pevcem Chrisom Brownom.

Obe zvezdnici sicer trenutno pripravljata nova albuma. Rihannin bo nasledil Unapologetic iz leta 2012, Shakirin pa albumu She Wolf iz leta 2009.

Pesmi Can't Remember to Forget lahko prisluhnete spodaj.