Britney Spears, ki se je med koncertom prelevila v Marilyn Monroe, gejšo, trebušno plesalko, je zapeljevala s svojimi majhnimi kostumi in plesom. Foto: Reuters
Britney Spears, ki se je med koncertom prelevila v Marilyn Monroe, gejšo, trebušno plesalko, je zapeljevala s svojimi majhnimi kostumi in plesom. Foto: Reuters
Britney Spears
Pevka se je po kriznem obdbju uspešno vrnila na glasbeno sceno. (fotografija je simbolična) Foto: EPA

"Kaj se dogaja, Zagreb," je pozdravila svoje oboževalce na prvem nastopu v hrvaški prestolnici Britney Spears. Enoinpolurni spektakel je pevka začela s pesmijo z zadnjega albuma Hold it against, sledile pa so uspešnice predvsem z zadnjega albuma: Up and down, 3, Piece of me, Womanizer, Until The World Ends ...

Popprincesa s koncertom ni razočarala, hrvaški Jutarnji list piše, da je morda prav Zagreb razočaral Britney Spears, saj je bila dvorana napol prazna, čeprav je bilo že število vstopnic zaradi zelo zahtevne produkcije zmanjšano na 12.000.

Srečnega Ivana s plesom zapeljevala Britney
Pevka se je med nastopom večkrat preoblekla, na odru pa so jo spremljali profesionalni plesalci. Poleg teh se je med pesmijo I wanna go, na odru pevki pridružilo deset zmagovalcev natečaja ene izmed hrvaških televizij Ko se spremenim v Britney. Srečneži so s svojim idolom zaplesali in zapeli, še bolj srečen in presenečen pa je bil Ivan, ki ob prihodu ni niti najmanj sanjal, da bo dobil priložnost stati ob popzvezdnici.

Britney je namreč, kot običajno to počne na svojih koncertih, izbrala nekoga iz občinstva, okoli katerega je bil na odru prirejen minispektakel - zavezali so ga na stol, okoli njega pa so se zapeljivo plesale tako Britney kot njene mične plesalke.

Sinčka tudi na odru
29-letnica je v hrvaško prestolnico iz Budimpešte (tam je nastopila v petek zvečer) prispela z avtobusom ob štirih zjutraj v spremstvu svoje ekipe, pevko pa na turneji spremljata tudi njena dva sinova Sean Preston in Jayden James (za trenutek sta se pojavila tudi na odru) ter oče Jamie Spears, ki skrbi za organizacijo svetovne turneje.

Spodaj si lahko pogledate, kakšen je spektakel Britney Spears, ki so si ga ogledale tudi številne hrvaške zvezde, med drugim tudi noseča Severina. Ste tudi v žurali z Britney?