Mariah je na odru razkrila tudi, zakaj se Moroccan večkrat pojavi v javnosti kot njegova sestrica:
Mariah je na odru razkrila tudi, zakaj se Moroccan večkrat pojavi v javnosti kot njegova sestrica: "Monroe je še strah." Foto: EPA

Ni šlo za samostojni koncert r'n'b-jevske dive, saj je nastopila v sklopu prireditve Caesars Entertainment's rewards. Na isti večer, ko sta ona in P. Diddy nastopala v New Yorku, so potekali tudi koncerti v Los Angelesu, kjer sta pela Lil Wayne in Cee Lo, v Chicagu s skupino Maroon 5 in Saro Bareilles ter v New Orleansu, kjer je nastopila Mary J. Blige.

Mariah je nekaj stoglavi množici zapela set svojih uspešnic, med njimi tudi We belong together, I'll be there, Always be my baby, Hero in Shake it off. Med 40-minutnim koncertom je nekaj besed namenila tudi svojemu možu Nicku Cannonu, ki se je kljub zdravstvenim težavam udeležil njenega nastopa, poroča Mariah Daily.

42-letna dobitnica grammyjev je bila zaradi nosečnosti kar deset mesecev odsotna na glasbeni sceni. To je bil njen prvi nastop po rojstvu Monroe in Moroccana, ki sta na svet prijokala 30. aprila 2011. Po koncu se je svojim oboževalcem zahvalila za obisk in v šali dejala: "Naslednjič me pridite pogledat na pravi koncert."

Shake it Off

Touch My Body

Hero