Manuela Brečko se je predstavila s svojo različico Adeline uspešnice Someone Like You. Foto: RTV SLO
Manuela Brečko se je predstavila s svojo različico Adeline uspešnice Someone Like You. Foto: RTV SLO

Slakonja je še posebej zablestel v svojem kratkem skeču prikaza znanja angleščine Zorana Jankovića, Janeza Janše in Karla Erjavca.
Tokratna oddaja je bila posebna, saj so obrnili vrstni red odločanja, tako da ste imeli najprej glavno besedo vi in šele nato sodniki.

Gledalci so s telefonskim glasovanjem v naslednjo stopnjo tekmovanja poslali Niko Zorjan in Evo Boto, pred sodnike pa so morale dvojčici Prusnik in Manuela Bračko. Raay in Tina sta se odločila za šov pred vokalom in naprej poslala dvojčici, Darja je namenila svoj glas Manueli, nazadnje pa je odločil Jonas, ki je z besedami "če je odločitev tako težka, je navsezadnje čisto vseeno, kako se odločimo", pokončal Manueline evrovizijske sanje.

Naslednji krog Misije bo šele 8. januarja, bo pa v posebni silvestrski oddaji na RTV Slovenija nastopilo vseh osem finalistov oddaje Misija Evrovizija: Gašper Rifelj, Nadja Irgolič, Brina Vidic, Eva Boto, Nika Zorjan, Flora Ema Lotrič, dvojčici Nika in Eva Prusnik ter Manuela Brečko. Peli bodo slovenske in tuje evrovizijske uspešnice, kot so Take me to your heaven, Samo ljubezen, Hajde da ludujemo, Zaigraj, muzikant, Marija Magdalena, Satellite, Lep poletni dan in Naj bogovi slišijo.

Znova si oglejte vse pevske nastope tekmovalk iz oddaje in voditelja v vlogi Stinga.

Klemen Slakonja kot Sting: Shape of a Chicken


Eva Boto: What a Feeling


Manuela Brečko: Someone Like You

Eva in Nika Prusnik: Forget You


Nika Zorjan: Unfaithful


Eva Boto: Use Somebody


Manuela Brečko: Hey, Soul Sister


Eva in Nika Prusnik: Bubbly



Nika Zorjan: My Life Would Suck Without You