Kakšno je vaše mnenje o videospotu? Foto: YouTube
Kakšno je vaše mnenje o videospotu? Foto: YouTube

Avstralska popzvezdnica je prepričana, da drugo. Kylie se je tako postavila v bran videospotu za svojo uspešnico All the Lovers, prvi singel z njenega 11. albuma Aphrodite.

Nekatere azijske države, med njimi Singapur, Malezija in Indonezija, so namreč predvanjanje prepovedale, saj menijo, da je poljubov in gole kože preprosto preveč.

42-letna Kylie, ki ob koncu videospota v zrak spusti belega goloba, ni takšnega mnenja: "Da, seveda je videospot seksi, a na zelo čuten, ganljiv način. Njegovo sporočilo je le eno - ljubezen," je dejala pevka v pogovoru za špansko televizijo Cuatro.

Že domača v Španiji
Zvezdnica se pogosto mudi v tej državi, saj je od leta 2008 v zvezi z 32-letnim španskim manekenom Andresom Velencosom. Gledalcem se je zahvalila tudi za vso podporo, ki so ji jo dajali v njeni bitki z rakom na dojkah.

"Mnogih vaših besed nisem videla ali slišala, sem jih pa čutila. Ko se človek znajde v takšnem položaju, se mora okleniti vsake pozitivne besede in vi ste mi jih dali. Zato hvala vsem," je hvaležna.

Kylie je na sceni že vrsto let. Začela je sicer kot igralka v avstralski "žajfnici" Neighbours, nato pa se podala v glasbene vode. Saj se še spominjate njene "pocukrane" pesmice I Should Be So Lucky, kajne?

Videospot za pesem All the Lovers.