Elvis Presley ima številne posnemovalce - tudi v Sloveniji. Foto: EPA
Elvis Presley ima številne posnemovalce - tudi v Sloveniji. Foto: EPA
TCB Band s Priscillo Presley
TCB Band na križarjenju s Priscillo Presley. Foto: Organizator

Zasedba Sam's Fever, ki velja za eno najboljših skupin, ki izvajajo skladbe Elvisa Presleyja, namreč prihodnji teden, 8. junija, v ljubljanski Festivalni dvorani skupaj z Big Bandom Nova pripravlja galakoncert. Oboževalci kralja rokenrola bodo tako lahko v uro in pol dolgem koncertu prisluhnili vrhunskim priredbam pesmim kralja rokenrola Elvisa Presleyja, obljubljajo člani zasedbe.

Sam's Fever je bila ustanovljena leta 2012 ob 35. obletnici smrti Elvisa Presleyja z idejo, da z lastnimi interpretacijami oživi glasbo kralja rokenrola. Lani so izbor repertoarja posvetili 80. obletnici Elvisovega rojstva in izbor najboljših pesmi izdali tudi na našem prvencu "About The King".

Pred kratkim pa so se na križarjenju družili z največjimi oboževalci in zvezdniki, povezanimi z Elvisom Presleyjem, vključno z njegovo ženo Priscillo Presley.

Si želite na koncert tudi vi? Odgovorite na nagradno vprašanje:

Kdaj se je rodil Elvis Presley?

a) Leta 1930
b) Leta 1935
c) Leta 1940

Pravilni odgovor pošljite na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si (s pripisom Nagradna igra Sam's Fever). Upoštevali bomo odgovore, ki bodo prispeli do ponedeljka, 6. junija, do 15.00. Ne pozabite pripisati imena in priimka, telefonske številke ter naslova.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.