Britney se je na podelitvi pojavila napol gola in prikazala katastrofalen nastop. Foto: Reuters
Britney se je na podelitvi pojavila napol gola in prikazala katastrofalen nastop. Foto: Reuters

Mnenja kritikov o njeni vrnitvi na glasbeno sceno so izjemno ostra; nekateri so zapisali, da jim je šlo ob nastopu popzvezde na bruhanje.

Novinarji profesionalnih medijev so zapisali, da je bila Britney videti slabo, pri Pop Mattersu pa, da je bil njen nastop preprosto dolgočasen. Njihov novinar je ugotovil, da Britney nikoli ni bila kaj posebnega, vendar jo je pohvalil, da je zabavna.

Publicist Max Clifford meni, da pevka ne bi smela nastopiti na tako pomembni prireditvi, saj potrebuje predvsem pomoč. Raper Kanye West pa je obsodil kar MTV, ki je Spearsovo povabil na nastop. Glasbeni televiziji je očital, da se je za tak korak odločila samo zaradi večje gledanosti.

Kaj pa, če ... ?
Kljub temu pa prevladuje mnenje, da slab nastop ne bo spodkopal pevkine kariere. Mogoče bo celo povzročil nasprotni učinek in pri nekaterih izzval sočutje. V javnosti pa kroži tudi drugačna zgodba, ki pravi, da je imela Britney Spears na podelitvi MTV-nagrad namenoma slab nastop. In zakaj? Predvsem zato, ker bo tako lahko naslednjič, ko bo stopila na oder, na občinstvo naredila veliko boljši vtis.