Geri Halliwell je leta 1998 prva obupala nad skupino. Foto: Reuters
Geri Halliwell je leta 1998 prva obupala nad skupino. Foto: Reuters

Nekaj tednov potem, ko so po sedmih letih od razpada skupine dekleta oznanila svojo vrnitev na oder, so morale prvotno načrtovani turneji zaradi prevelikega povpraševanja dodati nekaj novih datumov, po vsej verjetnosti pa bodo kakšnega dodale tudi v prihodnje. "Vedno sem čutila, da mora nekoč priti do združitve in da je to treba narediti," je povedala Ginger Spice in dodala, da niso mogle predvideti, ali se bosta za koncerte zanimala dva oboževalca ali pa bo zanimanje ogromno.

Za pravilno domnevo se je seveda izkazala zadnja, saj se je na spletu za vstopnice zanimalo 3 milijone ljudi, organizatorji pa na podlagi tega ocenjujejo, da se za vrnitev petih deklet zanima okoli 18 milijonov oboževalcev.

Halliwellova, ki je leta 1998 prva zapustila skupino, je povedala, da je to mnogo več, kot so pričakovale, zato so tudi dodale nove datume. Zanimanje pa je tako veliko, da poteka celo tekmovanje med kraji, ki željo k sebi povabiti dekleta. Tisto mesto, ki bo prek spleta dobilo največ glasov oboževalcev, bo postalo del velike vrnitvene turneje skupine, v konkurenci pa najdemo med drugim tudi Zagreb