Madonna je v nedeljo predstavila svoj najnovejši singel, ki napoveduje nov album. Foto: EPA
Madonna je v nedeljo predstavila svoj najnovejši singel, ki napoveduje nov album. Foto: EPA

Po mesecih ugibanj je tako zdaj potrjeno, da bo 53-letna zvezdnica nastopila na stadionu Maksimir v hrvaški prestolnici, poroča hrvaški spletni portal Muzika.hr, ki pravi, da so datum potrdili tudi organizatorji turneje Live Nation in koncerta, Adria Entertainment.

Vstopnice za koncert bodo na prodaj od 17. februarja, kupiti pa jih bo mogoče že za 230 kun (dobrih 30 evrov), za najdražje pa bo treba odšteti 1.790 kun (236 evrov) - odvisno pač od tega, kako blizu odra si bo obiskovalec želel biti. Na voljo so tudi posebni paketi (npr. VIP-paket), ki jih je mogoče kupiti le prek spleta, še piše omenjena spletna stran.

Na turneji bo od konca maja do oktobra
V okviru turneje, ki se bo začela 29. maja v Tel Avivu, bo nastopila tudi v Abu Dabiju, Carigradu, Milanu, Firencah, Barceloni, Berlinu, Köbenhavnu, Amsterdamu, Bruslju, Parizu, Londonu, na Dunaju, v Moskvi, Oslu, Zürichu in še v nekaterih drugih evropskih (vele)mestih. Med koncem avgusta in oktobrom bo koncertirala po Severni Ameriki in nato turnejo končala v Atlanti.

Da se ameriška zvezdnica znova podaja na svetovno turnejo, so njeni predstavniki sporočili po Madonninem nedeljskem nastopu med polfinalom Super Bowla, ko je glasbenica predstavila tudi svoj novi singel Give Me All Your Luvin', ki napoveduje novi album MDNA.