Madonno bo na odru spremljalo 20 plesalcev. Foto: EPA
Madonno bo na odru spremljalo 20 plesalcev. Foto: EPA
Madonna, David Banda in Lourdes
Pevki se bodo v Budvi pridružili tudi njeni otroci. Foto: Reuters
Madonna vedno priredi velik šov. Foto: EPA

Kraljica popa Madonna, ki bo septembra nastopila na plaži Jaz v Budvi, očitno živi pravo zvezdniško življenje. Tudi njene zahteve, ki jih je poslala organizatorjem, niso nič manj zvezdniške. Črnogorci se bodo morali potruditi, da ugodijo muhastim željam zvezdnice.

Madonna, ki bo v Črno goro prispela skupaj s svojo družino, namreč zahteva, da so prostori, v katerih bo nastanjena skupaj s svojima otrokoma, neklimatizirani. Poleg tega želi, da so v sobah steklenice kisika in maske za dihanje. Verjetno najbolj zvezdniška želja je, da morajo biti med njenim koncertom njej in njeni ekipi v bližnjih bolnišnicah na voljo vrhunski zdravniki.

Zidovi kopalnic ne smejo biti obarvani v fluorescentno
V zaodrju bosta dve kopalnici, ena bo namenjena Madonni, druga pa njenima otrokoma. V listi zahtev posebej poudarjajo, da zidovi kopalnic ne smejo biti obarvani v fluorescentne barve. Čeprav je v Črni gori dovoljeno kaditi v zaprtih prostorih, to v zaodrju koncerta ne bo mogoče, saj je Madonna strogo prepovedala kajenje. Hrana ne bo prepuščena organizatorjem, saj bo za hrano pevke poskrbel njen osebni kuhar, ki bo prišel v Črno goro dva dni pred koncertom, da kupi vse potrebne sestavine za pripravo jedi. Za Madonno in njeno ekipo so organizatorji že pripravili 150 malih brisač, 300 velikih brisač in 300 mil.

Organizatorji koncertabodo postavili pravi mali grad, za postavitev veličastnega odra, ki bo širok 90 metrov, globok 50 metrov in visok 2,5 metra, je namreč potrebnih več kot 500 ljudi. Pri postavitvi scene bo 250 članom Madonnine ekipe pomagalo še več kot 300 domačinov, ki bodo morali nositi drugačne majice kot člani ekipe zvezdnice.

V zaodrju bosta tudi dve garderobi za ženske in moške plesalce, ki bodo spremljali pevko na odru, osem prostorov pa bo namenjenih članom Madonnine ekipe. Na prvi listi zahtev se od organizatorjev zahteva tudi, da morajo ponuditi bencinsko črpalko in internet center, ki bosta na voljo 24 ur na dan.

Po Stonesih prihaja v Budvo tudi Madonna
Madonna ni prva zvezdnica, ki bo nastopila na plaži Jaz, saj so v Budvi nastoplil tudi legendarni Rolling Stonesi, ki so prav tako imeli svojo listo zahtev. Verjetno jih Madona v željah prekaša, saj je organizatorjem koncerta poslala šele prvi del liste zahtev. Drugi del zvezdniških želja šele prihaja, lahko pa si le mislimo, kaj pevka še zahteva ...