Ana Marija si kljb številnim obveznostim v decembru vedno vzame čas za sprehod po okrašeni prestolnici. Foto: Stane Sršen
Ana Marija si kljb številnim obveznostim v decembru vedno vzame čas za sprehod po okrašeni prestolnici. Foto: Stane Sršen
Ana Marija Mitič
V oddaji Dolgcajt se je tudi sama prelevila v gospo Božiček. Foto: Stane Sršen

Voditeljica in igralka Ana Marija Mitič, ki jo trenutno lahko gledamo v novi nadaljevanki Danes gor; jutri dol, se prazničnega časa izredno veseli. Kljub številnim obveznostim si vedno vzame čas za sprehod skozi okrašeno prestolnico. "Kar se tiče daril in krašenja, nisem ravno dosleden tip, silno rada pa naredim kakšno zabavo pri sebi doma, za najožje prijatelje," je za MMC povedala Ana Marija, ki jo v dobro voljo spravijo zlasti iskreni otroški nasmehi in iskrice v očeh.

Družino Ane Marije so že od nekdaj obiskovali Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Te trenutke izkoristijo za druženje ob obloženi mizi. "Ne gre toliko za darila, kakor za to, da si načrtno vzamemo čas drug za drugega in s tem vsaj malo prekinemo divjanje, ki je postalo že stalnica naših življenj," pravi Ana Marija, ki tako kot vsako leto tudi letos še ni izdelala načrta za praznovanje najdaljše noči v letu.

Okleva med toplicami in divjo zabavo
"Tik pred zdajci se vedno pojavi kakšna divja zabava, ki je ne smemo zamuditi, ali pa spontano organiziramo praznovanje kar pri nas doma. Letos me ima, da bi si privoščila penzionistični oddih v kakšnih toplicah, je pa velika verjetnost, da bi mi bilo tam dolgčas, zato bom prepustila usodi, da mi organizira prestop v novo leto," je pojasnila in dodala, da želi ob koncu leta pozabiti vse slabe trenutke, v spominu pa ohraniti dobre.

Kaj pa želje za 2010? "Na obrežju reke sanj bom prižgala svečke upanja - da bo 2010 polno vseh vrst ljubezni, iskrenega prijateljstva, uspehov in hecnih zabav. Morda pa mi bo letos Dedek Mraz prinesel zlato uro. Ali pa enega malega mopska. Ali pa kristalni servis. Ali pa lepega moža," je v smehu za MMC sklenila simpatična Ana Marija.