GIUSY FERRERI in Binga-Bonga Foto:
GIUSY FERRERI in Binga-Bonga Foto:
Giusy GAETANA
Giusy GAETANA
Nastop Giusy Ferreri, Nova Gorica 9.4.2009
Nastop Giusy Ferreri, Nova Gorica 9.4.2009

O Giusy z umetniskim imenom GAETANA sem pisala ze aprila, nisem pa vedela, da se bliza cas, ko jo bom spoznala, poslusala njen cudovit koncert in ga celo posnela. Ce vas zanima kaj vec o Giusy kliknite moje prejsnje pisanje opremljeno z videi in teksti pesmi: /blog/binga-bonga/giusy-ferreri-trenutno-najpopularnejsa-italijanska-pevka/22382 ali pa: /kultura/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=25&c_id=46177
Koncert je bil v mali novogoriski dvorani, priblizno 600 gledalcev je navduseno ploskalo in prepevalo z njo. Sedela sem na zgornji tribuni v visini 7-ih metrov, bila oddaljena priblizno 20 m, tako da sem jo snemala od zgoraj navzdol!
Kaj naj recem o njej? To, da je lepa, prijazna, da krasno poje, da je eno celo uro brez govorjenja prepevala in poplesavala po odru, in da ni bila utrujena!
Dve uri pred nastopom je prisla na vhod, kjer se je z mani slikala, dajala avtograme, odgovarjala na kratka vprasanja. Dala sem ji kompliment, da je Novo SONCE italijanske GLASBE! No, pa presodite sami, ce vam ugaja ali ne!
(Foto in video Binga-Bonga)

Hvala Giusy, hvala za vse!
Novico je napisal uporabnik BINGA-BONGA