Foto:
Foto:
V Kopru je bilo vroče
V Kopru je bilo vroče
Cover albuma
Cover albuma

LastDayHere, je nedavno ob sklopu svoje promocijske turneje debitantskega albuma From pieces created, navdušila številčno množico v koprskem lokalu Pub 33. Ob igranju na sedem strunskih kitarah in fenomenalnemu vokalu Marka Duplišaka, je skupino presenetljivo prišlo poslušat tudi nekaj italijanskih gostov. Med njimi smo srečali znanega italijanskega glasbenega promotorja, ki je bil nad melodiko skupine zelo navdušen. Ker fantje računajo na preboj v tujino, so z obiskom bili prijetno presenečeni.
V prihodnje načrtujejo poleg že osvojene Štajerske, številne nastope na Primorskem, Notranjskem in Goriškem. Zaradi izjemno uspešnega nastopa v Kopru, so člani benda sprejeli povabilo KIŠD (Klub izolskih študentov).Glasbeni koncert, naj bi se zgodil v začetku meseca Aprila.
Sicer pa člani benda sporočajo, da je v teku zbiranje denarja za njihov prvi videospot, ki bi ga radi posneli in se tako predstavili še v vizualni podobi. Zato vse, ki bi jim želeli pomagati z donacijo naprošajo, da obiščete njihovo spletno stran, kjer najdete vse podrobnosti www.lastdayhere.com

Skupina LastDayHere, se iskreno zahvaljuje za vašo podporo.

Novico je napisal uporabnik matko28