Foto:
Foto:

Nelly Furtado je spregovorila o njenem naslednjem studijskem albumu, katerega naslov še ni določen,prevideno pa je,da bo na police prišel v začetku leta 2009. Na začetku je bil podatek, da se bo album imenoval Latina Album, samo ime nam že pove, da bi vseboval večino komadov v Latinskem jeziku.To pa ne drži.
Slavna Kanadska pevka je povedala, da album bo sestavljen iz nekaterih pesmi, katere niso bile vključene v njen tretji album Loose, znanih je namreč že nekaj naslovov, kateri naj bi bili.
Znano je,da bo album vseboval pesem z naslovom Crowd Control,ki jo je namreč Nelly že posnela z Justinom Timberlakom,Distarctions naj bi bil naslov pesmi, ki jo bo zapela skupaj z Kylie Minogue, v albumu bodo sodelovali še Timbaland (v pesmi z naslovom "Show Me") in Ameriška rapperka Missy Elliot (v pesmi "Paranoid").Zna se zgoditi,da bo Nelly posnela še kakšno pesem z Fergie.Še nekaj naslovov, ki bi jih pesmi lahko nosili pa so: Go, I AM, Stars, Runaway, Vice.
Vsi skupaj želimo Nelly, da ponovno izkaže kaj je zmožna naredit in sestavi super album in z katerim bo ponovno osvojila oboževalce in druge prebivalce sveta.
Novico je napisal uporabnik vogue