Motivacija je pomembna Foto:
Motivacija je pomembna Foto:
Kardio ogrevanje
Kardio ogrevanje
Vaje za oblikovanje telesa
Vaje za oblikovanje telesa
Raztegovanje mišic
Raztegovanje mišic
Zadovoljna ekipa po zaključku akcije
Zadovoljna ekipa po zaključku akcije


Prvo ekipo so sestavljali Miran, Miro in Saša in v dveh mesecih izgubili 13,5 kg. V drugi ekipi, kjer so bili Aleš, Polona in Dejan, pa je tehtnica pokazala 8,5 kg manj kot na začetku.
Fitnes so obiskovali trikrat tedensko in vsak petek je potekala posebna cross fit vadba, ki je direkten pokazatelj moči in vzdržljivosti. Nagrajenci so izboljšali čas cross fita v povprečju za dve minuti, navkljub solidnim rezultatom že pri prvem merjenju.
Ekipa radia Fantasy, ki so jo sestavljali Diana, Andy in Mato, je skupaj izgubila 14,8 kg, čas na cross fitu pa izboljšala v povprečju kar za 10 minut. Ta rezultat kaže na zelo slabo pripravljenost na začetku akcije in velik napredek moči ter vzdržljivosti v času trajanja akcije.
In katera ekipa je zmagala in dobila nagrado? Damjan Mlakar :« Prav vsi so se izkazali z redno udeležbo na treningih, trdo so delali, visoko so bili motivirani. To je razlog, da nagrado prejmejo vsi.« Tako je vseh šest kandidatov, vključno z ekipo radia Fantasy, prejelo trimesečno karto za fitnes in savno. Absolutni zmagovalec, ki je v dveh mesecih pokazal največji napredek in izgubil skoraj 10 kg, pa je postal Miran Kraševec in prejel šest mesečno karto za fitnes in savno.
Po končani akciji je ekipa v Tinskem pri Podčetrtku na kmečkem turizmu prejela nagrade in se veselila uspehu. Ob tem se nagrajenci in ekipa radia Fantasy zahvaljuje fitnes in wellness centru Olimpus Žalec in njihovemu osebju za prijaznost, strokovno pomoč in sproščenost na treningih. Posebna zahvala gre tudi Miranu za lep zaključni večer.

Novico je napisal uporabnik diana75