Vladu Černčiču ( desno ) je všeč simpatičen Matjaž Gornik! Foto:
Vladu Černčiču ( desno ) je všeč simpatičen Matjaž Gornik! Foto:
Mladi talent Matjaž Gornik je  všeč marsikomu znanemu Slovencu, dva izmed takšnih sta tudi Igor Jelen in Vlado Černčič! )
Mladi talent Matjaž Gornik je všeč marsikomu znanemu Slovencu, dva izmed takšnih sta tudi Igor Jelen in Vlado Černčič! )


Štajerski umetnik Matjaž Gornik javnost vedno znova preseneča z svojimi bizarnimi zgodbami… najprej z iskanjem tangic, potem z osvajanjem Igorja Jelena – Igya, vmes bil hud spor z slovenskim slavčkom, sedaj pa še bizarna zgodba, da ga osvaja pevec Vlado Černčič?! » Včasih poskušam v medije priti z izidom singla ali kakšnega drugega umetniškega dela, vendar ne gre vedno zato se čisto po naključju zgodi kak škandal in tega so bralci vedno veseli.
Z Vladom se poznava in je čisto cool fant, poln energije, ambiciozen, človek ki mu glasba veliko pomeni… Ne bom zanikal, da mi Vlado ni cool, gledam ga morda z drugimi očmi, kot ga gleda recimo kakšen drug fant… zaenkrat nimam z njim nič več kot le prijateljstvo, da pa sem jaz njemu všeč me pa zelo veseli in laska«, je povedal razvpiti Gornik, ki mu ni prav nič mar kaj bodo pod člankom pisali neusmiljeni komentatorji!

Novico je napisal uporabnik matači