Seksi go-go plesalke Foto:
Seksi go-go plesalke Foto:
Seksi Alya
Seksi Alya
Alya
Seksi tatuji (Foto: P.N.)
Seksi tatuji (Foto: P.N.)
Seksi hostese (Foto: P.N.)
Seksi hostese (Foto: P.N.)

Najdi.si je za svoje uporabnike in prijatelje v četrtek, 9. aprila, organiziral superseksi žur z Alyo. Superseksi obiskovalci so začutili energijo pevke Alye, go-go plesalk, za glasbo je poskrbel DJ Urbano, za žejne pa Laško Club.
Najdi.si frendi so uživali na najbolj seksi zabavi v mestu, v zraku je bilo že mogoče čutiti ljubezen. Pomlad in ljubezen sta na Najdi.si žur poleg obiskovalcev privabila go-go plesalke, Najdi.si pa je obiskovalce razvajal s pijačo in tatuji. Največja zvezda med superseksi žurerji je bila priljubljena slovenska pevka Alya, ki je znova očarala s svojo energijo in temperamentom.
Obiskovalce so postavili v vlogo zvezd večera in zanje pripravili superseksi tatuje, ki so jih lahko prilepili na najbolj seksi mesta.
Še vedno poteka nagradna igra za prvomajsko potovanje v Amsterdam, ki ga bodo podelili tistemu, ki bo na Facebook do 20. aprila naložil svojo superseksi sliko z Najdi.si tatujem na skupini Najdi.si ali bo poslal svojo fotografijo z Najdi.si tatujem na fb@najdi.si. Za tatuje pišite na naslov fb@najdi.si.
Fotografije Najdi.si žura so tukaj: www.najdi.si/zur.
Novico je napisal uporabnik Vedno obveščen