Foto:
Foto:


Dragi otroci in njihovi starši!
Ker je bilo letošnje leto veliko pridnih otrok, je imel Božiček polne roke dela, zato se je pri nas zadržal malo dlje kot običajno. Prišepnil nam je, da se bo pred odhodom v Božičkovo deželo 26. 12. oglasil še na Celjski koči.
Medtem ko bomo čakali Božička, nas bo zabaval čarovnik, pevec Jodla Godla, ustvarjali bomo v glasbenih, likovnih delavnicah, rajali na snegu in še marsikaj.

Kdaj? 26. 12. 2007 ob 14.00 na Celjski koči (13 minut iz centra Celja).
In kaj se bo dogajalo?
14.00: Pričetek tekmovanja iger na snegu: tekmovali bomo v sankanju mimo ovir, kepanju porednega in nesramnega škrata, naredili bomo ledeno kraljestvo in tekmovali v izdelavi gradov. Igre bodo potekale do 16.00 ure, ko bomo razglasili najboljše junake in junakinje in vsi bodo prejeli prisrčne nagrade.
15.00: Čarodej Mac nas bo na toplem v hotelu Celjske koče zabaval s svojimi neustavljivimi čarovnijami in nas popeljal v skrivnostni svet čaranja.
16.00: Prišel bo Jodla Godla, največji pevski junak med otroci in skupaj z njim bomo peli in plesali in glasno klicali Božička.
16.45: Prihod Božička, ki je zaradi velikega števila pridnih otrok prišel na Celjsko kočo malce kasneje. Skupaj s prijazno vilo, snežakom, medvedkom, jelenčkom Rudolfom nas bo razveselil in izdal svojo skrivnost, kako ve, kateri otrok je priden, ter nas vse obdaril!
Za vse otroke, ki bi radi naredili čarobno zvezdico, neustavljivo smreko, pisano in glasno čestitko ali naučili Božičkov ples in njegovo himno, pa bodo potekale likovno-glasbeno-plesne animacije od 14.00 ure dalje v prijetni toplini hotela Celjska koča.
Ps: Prireditev je brezplačna in bo potekala v vsakem vremenu.
[url="HTTP://WWW.SOFISTEK.SI"]WWW.SOFISTEK .SI
[/url]
Novico je napisal uporabnik SOFISTEK