Ana si želi delati in se naučiti novih stvari. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Ana si želi delati in se naučiti novih stvari. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Ana Dolinar o igralstvu

Ano je širša Slovenija spoznala z vlogo v tv-nadaljevanki Svingerji, ki je bila predvajana na eni izmed slovenskih komercialnih televizij. Snemanje ji je ostalo v lepem spominu, "tiste manj lepe stvari, kot so zgodnje vstajanje, naporno snemanje, pa sem nekako odrinila," je dejala simpatična temnolaska, ki je nastopila tudi v vidospotu Zdaj moj svet Marka Vozlja.

O glasbeni karieri (še) ne razmišlja
O duetu z Markom in glasbeni karieri za zdaj še ne razmišlja. "Nimam se za tako dobro pevko, vendar pa nikoli ne reci nikoli," je povedala Ana, ki je večino časa nasmejana. Pridejo pa tudi žalostni trenutki, svojih čustev ne pokaže hitro, vendar jo v posebej težkih, oblijejo solze. "Z žalostjo se spoprijemam na različne načine ali jočem, lahko mečem stvari v steno ali pa se preprosto zaprem vase," je dodala.

Na desni si lahko ogledate videointervju z Ano Dolinar.

Ana: Rada delam
Ana je v otroštvu plesala balet, ki jo je naučil predvsem samodiscipline. "Je, če hočem, sem lahko samodisciplinirana. Znam tudi 'fejst' poprijeti za delo. Mislim, da sem kar pridna, rada delam," je povedala Ana, ki se po napornem urniku, poleg s čokolado seveda (znana je kot velika ljubiteljica čokolade), sprosti na sprehodih, v savni, kinu ali pa kar preprosto doma. "Ko imam malo prostih večerov, ni šans, da bi šla ven. Sem doma pred televizijo in gledam filme, nadaljevanke. Zelo rada pa tudi spim," je še povedala Ana, ki obužuje filme različnih žanrov, razen znanstvene fantastike.

V prihodnosti pa si želi predvsem dela. "Kar koli mi bo prišlo na pot. Želim si novih izkušenj, se naučiti novih stvari, le da bo delo," je povedala Ana in še tiho, skorajda sramežljivo k svojim željam dodala še ljubezen.

A. M.

Ana Dolinar o igralstvu