Smučarska tekačica Anamarija Lampič, ki je leto končala z dvakratno uvrstitvijo na zmagovalne stopničke na tekmah za svetovni pokal v Dresdnu – tretja je bila na sprinterski posamični tekmi, z Evo Urevc pa se je razveselila tudi tretjega mesta v sprintu dvojic – je na Instagramu vsem svojim sledilcem zaželela vesel božič in veliko sreče in ljubezni.

Slovenski športnik leta kolesarski šampion Tadej Pogačar je na svojem Instagramu objavil fotografijo, ki jo je posnel na svojem domu. Na njej z zaročenko, prav tako kolesarko Urško Žigart, pozirata pred okrašeno smrečico. Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji in bronasti z letošnjih olimpijskih iger je vsem zaželel vesel božič.

Primož Roglič, še en kolesarski šampion, ki ima za seboj izjemno kolesarsko sezono – je olimpijski prvak v kronometru in zmagovalec Dirke po Španiji – božično-novoletne praznike preživlja v snežni idili. Na Instagramu je objavil fotografijo s teka na smučeh, poleg čestitk ob božiču pa je vsem zaželel, da ne pozabijo na stvari, ki v življenju resnično štejejo, dodal je, da naj se vsakemu dnevu posebej nasmejemo.

Smučarka Ilka Štuhec, ki nas je v preteklosti večkrat osrečila s svojimi uspehi, je na družbenem omrežju objavila fotografijo zanimive sodobne okrasitve, vsem pa je zaželela, naj preživijo čudovit čas.

Foto: Instagram Ilka Štuhec
Foto: Instagram Ilka Štuhec

Čestitala je tudi nekdanja smučarska šampionka Tina Maze, ki je bila med letošnjimi podeljevalci na Športniku leta. Šestkratna športnica leta je na podelitvi nagrad najboljšim športnikom med drugim povedala: "Življenje je super. Vedno je bilo treba imeti ravnovesje, zdaj sem ga našla kot mama."

Foto: Instagram Tina Maze
Foto: Instagram Tina Maze