Simpatična Primorka v teh poletnih dneh ne počiva. Foto: MMC RTV SLO
Simpatična Primorka v teh poletnih dneh ne počiva. Foto: MMC RTV SLO
Blejski dnevi v polnem zaletu

Anika Horvat, ki bo nocoj nastopila na tradicionalni prireditvi Blejska noč skupaj z Big Bandom Nova Gorica, nam je pojasnila, da je tam že večkrat nastopala in da jo na Blejsko noč vežejo lepi spomini.

Z Big Bandom Nova Gorica, pravi, je začela sodelovati pred približno dvema letoma, ko so jo povabili, naj kot gostja nastopi na njihovem koncertu v Novi Gorici. "Všeč mi je bila glasba, ki jo izvajajo, zato sem jih nato še jaz povabila na svoj koncert in takrat se je začelo." Pravi, da so pred kratkim gostovali v Novem Sadu, kjer so imeli nastop na televiziji in med potovanjem so se vezi med njimi še poglobile. "Sicer pa že kakšno leto skupaj nastopamo približno po dvakrat na mesec," še pravi Primorka.

Decembra prihaja nova plošča
Sicer pa je Anika trenutno zaposlena s snemanjem nove plošče, pred kratkim je izdala tudi singel Včeraj, danes, jutri. Napoveduje album duetov z znanimi glasbeniki, a pravi, da bo ta moral še malce počakati - najprej, pravi, mora posneti solo album. Tega lahko na policah pričakujemo decembra, približno takrat bo začela delovati tudi njena prenovljena spletna stran, napoveduje.

Tokrat na dopust v Španijo
Kljub napornemu urniku pa si bo Anika vzela čas tudi za dopust - letos se namreč odpravlja v Španijo. Pravi, da ji je na dopustu vedno lepo, najlepše pa ji je bilo lani na Korziki. "Mislim, da je najlepše, če greš nekam sam. Saj je lepo, če si v družbi, ampak to pomeni tudi, da te zmotijo in da ne opaziš vsega okoli sebe," je prepričana pevka, ki ji je v lepem spominu ostalo tudi pohajkovanje po Ameriki leta 2001.

Blejski dnevi v polnem zaletu