Pevec Sebastian je po treh letih premora posnel novi videospot. Foto: Matjaž Očko
Pevec Sebastian je po treh letih premora posnel novi videospot. Foto: Matjaž Očko

Na malih zaslonih si bo tako kmalu mogoče ogledati glasbenikovo zadnjo uspešnico Kdo misliš, da si?, svojo videopodobo pa je skladba dobila le dan pred Sebastianovo udeležbo na bovlingu zvezd v Celju, kjer je potekalo tudi snemanje spota.

Najprej so prišle na vrsto makserka, frizerska in stilistska ekipa, ki je poskrbela za glasbenikov primeren videz, okoli 2.00 ponoči pa se je prižgala tudi kamera. Za to je stal režiser Boštjan Grabnar, v vlogi direktorja fotgrafije se je predstavil Žiga Culiberg, poleg plesalk Andreje Vakselj in Jane Žnidar pa je Sebastianu delalo družbo še okoli 40 statistov.

Snemanje zadnjega glasbenikovega izdelka je potekalo nekaj manj kot 14 ur, potrebno gradivo pa v montaži že čaka na svojo končno podobo.

Tudi dobrodelno dejaven
Kot že rečeno, se je naslednji dan Sebastian udeležil še dobrodelne akcije, kjer je na bovlingu s svojimi 118 točkami v sklad za Hišo zavetja za otroke pripseval 236.000 tolarjev. Ob tem se je uvrstil za skupino Atomik Harmonik, uspešnejši pa je bil od Tine G, Domna Kumra, dueta YO-ZO in Alye. Do zdaj je zbral največ točk Peter Poles, skupno pa so zvezdniki za sklad za Hišo zavetja za otroke 'Malo hišo' iz Pilštanja prispevali 2.124.000 tolarjev.