Vsi, ki vas zanima voditeljstvo, se čim prej prijavite na spletni naslov avdicija@rtvslo.si. Foto: MMC RTV SLO
Vsi, ki vas zanima voditeljstvo, se čim prej prijavite na spletni naslov avdicija@rtvslo.si. Foto: MMC RTV SLO
Mario Galunič
Mario bo v novi sezoni svoje nedeljske oddaje iskal televizijske zvezde. Foto: MMC RTV SLO

Kot je za MMC povedal Mario Galunič, pripravljajo posebno avdicijo za vse tiste nadarjene, zanimive, karizmatične ljudi, ki želijo na zares poseben način postati televizijske zvezde.

Na avdicijo z naslovom Nova zvezda si ti!, ki bo potekala sredi januarja (prijavljeni bodo o točnem datumu in uri obveščeni pozneje), se lahko vsi, ki si želijo postati voditelji na TV Slovenija in ki imajo vse, kar dober voditelj oz. zvezda razvedrila potrebuje, prijavijo na spletnem naslovu avdicija@rtvslo.si.

Edini pogoj: polnoletnost
Prijavljeni naj bodo, kot je dejal Mario, predvsem karizmatični, zanimivi, sposobni, dobro pa je, če imajo še kakšne druge talente, skratka iščejo vsestranske ljudi. Edini pogoj je, da so polnoletni oz. da bodo v letu 2009 dopolnili 18 let.

Tisti, ki se bodo na avdiciji najbolje odrezali, se bodo nato morali dokazovati še v oddaji Spet doma, o najboljših bodo glasovali gledalci, končni zmagovalec oz. zmagovalka pa bo v žep pospravil pogodbo za delo.

Spet doma se vrača 8. februarja
"Prepričan sem, da je to edinstvena priložnost, saj bo z avdicijo Televizija na stežaj odprla vrata novim televizijskim zvezdam," pravi Mario, ki se na male zaslone z novo oddajo, ki pa bo nosila star naslov, vrača v nedeljo, 8. februarja.

T. K.