Tudi letos se je v vlogi voditeljice preizkusila Nina Osenar. Foto: MMC RTV SLO
Tudi letos se je v vlogi voditeljice preizkusila Nina Osenar. Foto: MMC RTV SLO
Big Brother
Big Brother je najbolj priljubljen resničnostni šov na svetu. Foto: EPA

Naske je prejel 92.000 tisoč evrov, kar je najvišja denarna nagrada, ki je bila v Sloveniji podeljena v resničnostnih šovih.

V finalni oddaji so tekmovali še štirje stanovalci, gledalci so že med oddajo izločili dva: prvi je zapustil hišo Marcelo, druga Mateja. Za zmago sta se tako bojevala le še Sandi in Naske in Naske je odšel domov bogatejši za skoraj 100.000 evrov.

Tekmovalci so morali v hiši preživeti 92 dni, nekaj časa so bili razdeljeni v dve skupini: podložnike, ki so prebivali v revnih razmerah, in gospodarje, ki so uživali lepote razkošnega življenja.

V zadnji oddaji so se pojavile vse zvezde letošnjega Big Brotherja, ki so se do studia sprehodile po rdeči preprogi.

Letošnji BB zaznamovale nenavadne naloge
Letošnji Big Brother je doživel številne kritike na račun nehumanega ravnanja s tekmovalci, svoje mnenje je podala celo varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek Travnik, ki je dejala, da imajo vsebine resničnostnega šova Big Brother elemente nasilja in ponižujočega ravnanja.

Največ zgražanja sta pri gledalcih vzbudila spanje tekmovalcev v krstah in naloga z mišmi, kjer so morali z zobmi ujeti zobotrebce, ki so bili zapičeni v sir, ta pa je bil položen med miši. Po burnem zgražanju javnosti nad nalogami, so te postale malo milejše.