Jože Robežnik in Bernarda Žarn vam bosta krajšala nedeljske popoldneve (fotografija je nastala pred epidemijo covida-19). Foto: Žiga Culiberg
Jože Robežnik in Bernarda Žarn vam bosta krajšala nedeljske popoldneve (fotografija je nastala pred epidemijo covida-19). Foto: Žiga Culiberg

Po pismih in drugih odzivih sodeč, so ju gledalci pogrešali, po številkah ‒ podatkih o gledanosti ‒ sodeč, pa je Vikend paket res priljubljena oddaja in dobrodošla nedeljska družinska družba, sporočajo ustvarjalci oddaje.

Urednik Tomaž Kregar, redaktorica, novinarka in raziskovalka Ana Benkovič ter voditelja Jože Robežnik in Bernarda Žarn imajo veliko idej, kako še bolj obogatiti in popestriti oddajo, a korona postavlja svoje omejitve. Kljub temu in kljub vsem ukrepom, ki jih upoštevajo in spoštujejo, bodo od te nedelje dalje znova dobra in nasmejana TV-družba.

Foto: Žiga Culiberg
Foto: Žiga Culiberg

Zanimivo bo spremljati čarovnije Magic Aleksandra; družbo priljubljenih Modrostnikov bodo obogatili medijsko prepoznavni obrazi slovenske družbe; skupaj z gledalci bodo iskali srčne, optimistične zgodbe ljudi, ki lepšajo naše dni in delajo ta naš svet boljši; ne bodo pozabili na glasbo in ples, presenečenja za goste in tudi odmevno rubriko Izziv: repanje ter nagradne igre za gledalce.

Ko sta leta 2015 Jože Robežnik in Bernarda Žarn prvič "skočila" iz Vikend paketa, sta obljubila, da "ni nujno, da bo čist' brez veze". V teh letih in po skoraj 200 skupnih oddajah sta nedvomna dokazala, da oddaja nikakor ni in tudi onadva nista čist' brezveze ‒ ravno nasprotno.

Na to, da je oddaja prijetna, gotovo vpliva tudi to, da se Jože in Bernarda drug drugemu ne zdita "brezvezna" ‒ med njima se je spletla vez spoštovanja, naklonjenosti in navihanosti. V tem slogu je Jože tudi odgovoril na vprašanje, ali je med kratkim premorom pogrešal nedeljsko službo oz. Vikend paket in Bernardo: "Jaz sem si dva tedna vzel proste nedelje, potem pa sem se vsako nedeljo ob 17.20 lepo oblekel, ženi dal blond lasuljo, sina pa začel spraševati o njegovih trenutnih projektih in pogledih na aktualne dogodke (brez politike seveda). Tako sem ohranjal "kondicijo" in hkrati tudi družino potisnil v 'komaj čakamo, da se začne Vikend paket'."

Bernarda se je njegovim besedam nasmejala in dodala le, da upa, da Jožeta v nedeljo ne bo zmotilo, ker je zdaj "malo manj blond". In da se zelo veseli družbe gledalk in gledalcev, Darje Švajger, Lee Sirk, Janeza Hočevarja - Rifleta, Lada Bizovičarja, Gorana Hrvačanina, Stelle, Magic Aleksandra ...

Vikend paket