Anamarija Avbelj med drugim igra na prečno flavto in rada obiskuje nogometne in košarkarske tekme. Foto: MMC RTV SLO
Anamarija Avbelj med drugim igra na prečno flavto in rada obiskuje nogometne in košarkarske tekme. Foto: MMC RTV SLO
Anamarija: blišč je rezultat dela

Postavili ste ji veliko zanimivih vprašanj, na katera je plavolasa Anamarija z veseljem odgovorila, med drugim vam je zaupala tudi to, da ni naravna plavolaska. Potovanje v Vietnam na svetovni izbor za mis Universe ji je bil zelo všeč. Pohvalila je tamkajšnje ljudi, hrano in tudi ostale sotekmovalke, s katerimi se je odlično razumela. Na rajskih vietnamskih plažah pa se naša predstavnica ni le zabavala, ampak je morala tudi delati: "Ves mesec smo kar delale, vendar smo se med tem tudi seveda zabavale."

Njena naravna barva las je rjava
Na vprašanaje "ihanca", "kako ji je bila všeč zmagovalka mis Universe", je odgovorila, da si je Venezuelka zaslužila zmago, sama pa je navijala za mis Mehike. Poleg domačih je sicer nič več samska Anamarija pogrešala, zanimivo, kakav in svojega kužka, zaupala pa vam je tudi, da ni naravna svetlolaska, ampak je njena naravna barva las svetlorjava. Ste vedeli, da svetlolaska rada obiskuje nogometne in košarkarske tekme, hodi redno na fitnes in v godbi igra prečno flavto?

Tjaša ji je bila v oporo
Na vprašanje glede svojega znanja angleščine, je uporabniku "SSS" odgovorila, da se je njeno znanje angleščine v tem mesecu izpopolnilo: "Na začetku sem imela res težave, vendar sem se kmalu navadila in dosti tekoče govorila." Anamarija je nekaj besed spregovorila tudi o slovenski lanskoletni predstavnici na omenjenem lepotnem tekmovanju Tjaši Kokalj, ki ji je stala ob strani in ji pomagala s svojimi dragocenimi izkušnjami.

Celoten klepet si preberite tukaj, poglejte pa si tudi, kaj je tokratna gostja povedala za našo kamero.

Anamarija: blišč je rezultat dela