Tadeja nam je zatrdila, da pevskih ambicij nima. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Tadeja nam je zatrdila, da pevskih ambicij nima. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Langa in Civili
Tadeja je prepričana, da bi Langa zaradi melosa bolj 'zažgali' v Beogradu. Foto: MMC RTV SLO

Mis Slovenije smo poklicali z MMC-ja in jo vprašali, kako je sploh prišlo do sodelovanja. "Poznamo se že od prej, saj vsi prihajamo z istega konca Slovenije, iz Prekmurja, seveda. Poklicali so me fantje in takoj sem bila za, saj je snemanje videospota izziv in veselim se že našega skupnega ustvarjanja," je dejala Tadeja, ki smo jo ujeli na bencinski črpalki.

Langa daleč pred Rebeko
Kodrolaska je Emo budno spremljala in seveda navijala za Lango. "In tudi glasovala sem zanje, a glasu nisem mogla oddati, kot veliko drugih ljudi, s katerimi sem se pogovarjala." Kakšno pa je njeno mnenje o zmagovalki Rebeki Dremelj? "Pesem mi je všeč, čeprav moram priznati, da mi je bila Langa veliko bolj."

Za aprilsko snemanje videospota za skladbo Za svobodo divjega srca, ki je postala velika uspešnica, se nič ne pripravlja. "Nič me ne skrbi, čeprav bo to prvi videospot, pri katerem bom sodelovala."

Ima talent, a ne želi biti pevka
MMC je še zanimalo, če še vedno vztraja pri tem, da ne bo šla po poti mnogih misic in pokukala tudi v pevske vode. "Da, še vedno trdim, da nimam pevskih ambicij, čeprav vsakič znova povem, da znam peti. Nisem pevski antitalent."

Ni še rekla zadnje besede
Vedno nasmejana Tadeja je še povedala, da se je že povsem navadila na to, da se ji je življenje po osvojeni kroni najlepše Slovenke povsem spremenilo. "Prostega časa nimam več in svoje najbližje precej manj vidim kot prej."

Dodala je, da ima do konca svojega "kraljevanja" še kar nekaj projektov v rokavu, kot se za mis spodobi, tudi precej dobrodelnih, a bolj natančna ni želela biti. Pa se pustimo presenetiti ...

A. P.