Špela Grošelj bo novo leto preživela delovno. Foto: MMC RTV SLO
Špela Grošelj bo novo leto preživela delovno. Foto: MMC RTV SLO
Novoletne želje Špele Grošelj

Članica skupine Atomik Harmonik zato ocenjuje leto 2007 kot zelo uspešno, saj ne le da ji je v zasebnem življenju šlo vse kot po maslu, ampak je bila skupina tudi poslovno zelo uspešna.

Za MMC je razkrila: "Leto 2007 je bilo veliko bolj mirno kot 2006, ko so nas kot po spisku zapuščale članice."

Člani skupine Atomik Harmonik bodo novo leto preživeli delovno, kjer bodo zabavali občinstvo. Da zadnjega večera v letu ne bo preživela z najbližjimi, pa Špelo niti najmanj ne moti: "Nastopanja ne jemljemo kot delo, ampak kot zabavo, saj v tem uživamo." Zaradi dela na silvestrski večer se ne pritožuje, saj meni, da takrat med ljudmi vlada posebna energija, ki njihov nastop še izboljša.

Špela na počitnice v toplejše kraje
Člani skupine pa si bodo po napornem decembru, ko so imeli kar 21 nastopov, le odpočili, saj si bodo januarja privoščili dvotedenske počitnice. Špela se je zato odločila, da se odpravi v toplejše kraje: "Ne vem, kaj bodo počeli preostali člani skupine, a jaz se odpravljam v Dominikansko republiko." Nekdanja članica skupine Foxy Teens pa dodaja, da ne bodo počivali dolgo, saj jih takoj po dopustu že čakajo naporni dnevi.

Špela je dejala, da bi bila zelo srečna, če bi se ji uresničila želja, da bi se z glasbo lahko ukvarjala še vsaj pet let. In kaj sledi čez pet let? Mogoče družina?

Novoletne želje Špele Grošelj