Foto:
Foto:

Tako so v oddaji Tistega lepega popoldneva nastopajoči novinarki Anji Rebek zaupali, da naj bi največ denarja za celoten nastop porabili Saša Lendero in skupina Victory, in sicer po milijon in pol slovenskih tolarjev.

Nekdanja zmagovalka Nuša Derenda bo stilistki in ostalim za pomoč odštela milijon slovenskih tolarjev, kot tudi celjska skupina Nude. Nato pa se zvrstijo ostali, ki bodo za Emo namenili manj kot milijon slovenskih tolarjev.

Nekdanja mis Slovenije Rebeka Dremelj bo po ocenah v tekmovanje vložila približno 700.000 slovenskih tolarjev. Relativno neznana skupina Express bo za prodor na Emi namenila 650 tisočakov, Sergeja še sto tisoč manj, Jadranka Juras pa s pomočjo sponzorjev pol milijona.

Na spodnjem delu lestvice so skupina Billy's Private Parking, ki bodo za priprave zapravili 400 tisočakov, duo Johnny Bravo, ki bo namenil 350.000, in zmagovalec bitke talentov, eksotični Omar Naber, ki bo še najbolj varčen.

Alya in Anika Horvat nista povedali ali nista vedeli, koliko denarja bosta zapravili za priprave na pomembno nedeljo, ki se nezadržno približuje.