Filip Flisar je povedal, da se zadnje leto pogovori vrtijo predvsem okrog brkov. Foto: BoBo
Filip Flisar je povedal, da se zadnje leto pogovori vrtijo predvsem okrog brkov. Foto: BoBo
Filip Flisar o dekletih in brkih

Za MMC-jevo kamero je namreč priznal, da zadnje leto dobiva največ vprašanj, ki so povezana prav z brki in njihovim vplivom na predstavnice nežnejšega spola. "Lahko rečem kar dobro, vsem je smešno in tako lažje navežeš stik," je smeje povedal simpatični športnik, a obenem priznal, da je bolj sramežljive sorte in da pri dekletih zato ni tako pogumen kot pri dirjanju po belih strminah, kjer je letos osvojil naslov zmagovalca svetovnega pokala v smučarskem krosu.

"Joj, kako ti brki pašejo," je nato z razneženim glasom oponašal odziv deklet, ko smo ga vprašali, kako se dame odzivajo na te njegove znamenite brke. "Ko jem, me motijo, za 'lupčkanje' tudi niso preveč dobri, za spanje sploh niso dobri," je nato vestno naštel njihove pomanjkljivosti, a nato, ko smo ga vprašali, ali bi si jih bil morda pripravljen obriti za kakšno stavo, takoj izstrelil kot iz topa: "Brkov ne stavim nikoli!"

Pogovor s Filipom Flisarjem si lahko ogledate tudi v videoposnetku na desni strani, v priloženih fotografijah pa smo iz našega arhiva izbrskali tudi Filipa brez brkov!

Filip Flisar o dekletih in brkih