Šarić tokrat nagovarja Richarda Bransona. Foto: You Tube
Šarić tokrat nagovarja Richarda Bransona. Foto: You Tube
Ivan Šarić
Družbo v videu mu tokrat dela soustanovitelj kreativne digitalne agencije DRAP in 'startup' projekta BabyWatch Davor Runje. Foto: Facebook stran Ivana Šarića

Tokrat do Šarića v triminutnem videu pristopita "dva fanta, ki sta razvila nekakšno aplikacijo BabyWatch", pojasnjuje Šarić, ki misli, da je to aplikacija za opazovanje deklet.

"Zato sta prišla do mene. Vedno pridejo do mene ... Ne pa ne," začne nov video Šarić. Na posnetku komik predstavlja ideje za videopredstavitev, s katero bi se njegovima "strankama" uresničile sanje - kosilo z Bransonom. A nekje na sredini ga fanta zmotita in razložita pravi koncept njune aplikacije, zaradi katere Šarić ostane brez novih idej, a s preprosto rešitvijo.

Redni obiskovalec slovenskih odrov
28-letni komik in voditelj je pogost gost tudi slovenskih odrov, zato je bil tudi on posebej vesel vstopa Hrvaške v Evropsko unijo. "Zdaj ne smem lagati: ko bom šel k izmišljenemu dekletu v Slovenijo, bom imel manj težav na meji. Pa še veliko lažje bo tihotapiti za dalmatinsko mafijo," je za MMC dejal Šarić, ob tem pa dodal: "EU je bil ustvarjen za lažji prehod ljudi in kapitala preko meje, tako da pričakujem, da se bom lažje premikal in služil ta kapital."

Kot nam je povedal, sam ni nikoli imel večjih težav pri prehodu meje. "Tu pa tam mislijo, da tihotapim drogo, orožje, pa me zaradi tega preiščejo. Ampak hvala bogu ... Do zdaj niso našli še nič," je še povedal Šarić.

"Tisti, ki ljudem vzamejo denar"
Malce drugačno izkušnjo s "potovanji" čez mejo ima njegov prijatelj, slovenski stand up komik Tin Vodopivec: "Spomnim se, da smo bili enkrat v kombiju komiki iz Srbije, Hrvaške in Slovenije, pa so nas na meji vprašali, s čim se ukvarjamo. In seveda, ker smo bili neumni, smo odgovorili, da smo komiki. 'Uzimate ljudima pare, a?!' je bila prva reakcija gospoda policista. Njegovi možgani so mu - kot kaže - v trenutku sestavili asociacijo, da so komiki tisti, ki ljudem vzamejo denar."