Katarina Jurković in Milivoje Novaković sta par že nekaj mesecev. Foto: MMC RTV SLO
Katarina Jurković in Milivoje Novaković sta par že nekaj mesecev. Foto: MMC RTV SLO
Rado Mulej in Lucija Gubenšek
Katarina Jurkovič se je pred časom grela tudi v objemu Rada Muleja (na sliki z Lucijo Gubenšek). Foto: MMC RTV SLO

Njuno razmerje pa je kar dolgo uspelo ostati skrito očem javnosti - čeprav je novica slovenske medije preplavila danes, njuna ljubezen ni čisto sveža.

Slovenski spletni mediji poročajo, da sta Katarina in Milivoje skupaj že od začetka letošnjega leta, srečala pa naj bi se v Düsseldorfu, ki prebivalce deželice na sončni strani Alp v teh dneh takoj spomni na Evrovizijo in uspeh Maje Keuc pred tednom dni.

A Katarina in Milivoje se v Nemčijo, kjer je vzklila njuna ljubezen, seveda nista odpravila zaradi evrovizijskega mikrofona - svetlolaska je tam sodelovala pri nekem projektu kot fotomodel, športnik pa si na severu služi nogometni kruh in živi v Kölnu, ki je le približno 30 km oddaljen od Düsseldorfa.

Priljubljeni "Nova"
Milivoje, ki je odrasel v ljubljanskih Novih Jaršah, velja za enega najboljših slovenskih nogometašev in je drugi najboljši strelec v zgodovini slovenske nogometne reprezentance (pred njim je le Zlatko Zahović), izkazal pa se je tudi v Bundesligi - letos je dal kar 17 golov, navijači Kölna ga dobesedno častijo, posvetili so mu celo pesem Novagol! Slavni nogometaš je sicer ravno včeraj praznoval svoj 32. rojstni dan.

Že desetletje kariere
Katarina se najbolj domače počuti na modnih brveh in pred objektivom - tako kamere kot fotoaparata. Leta 2003 je namreč osvojila lepotni naslov Miss Hawaiian Tropic, leta 2006 se je okitila z lento prve spremljevalke mis Slovenije, je redna gostja na slovenskih modnih revijah, pozirala je za številne koledarje in revije, za Playboy je že dvakrat odvrgla krpice. Je znan voditeljski obraz Golica TV, pred nekaj leti je skupaj s Teo Mašič in Radom Mulejem povezovala tudi oddajo SOS TV, Rado pa je odigral tudi pomembno vlogo v njenem zasebnem življenju, saj sta se zapletla v krajše, a burno ljubezensko razmerje, na njenem seznamu pa se je znašlo še nekaj znanih Slovencev. Tako kot Milivoje, pa je tudi lepa svetlolaska pravkar obrnila nov list življenja - 28. rojstni dan je praznovala predvčerajšnjim!

V spodnjih videoposnetkih si lahko tudi ogledate Katarino in Milivoja v njunem "domačem okolju" - K. Jurkovič pred fotografskim objektivom in Novaković z nogometno žogo.