Sašo ni bil sam v studiu. Foto: Stane Sršen/RTV Slovenija
Sašo ni bil sam v studiu. Foto: Stane Sršen/RTV Slovenija

Legendarni radijec je v današnji oddaji "zavestno kršil pravila", saj sta se mu v studiu pridružila njegova sodelavca, imitatorja Tilen Artač in Jure Mastnak (Nejc Mravlja ni prisoten). Omenjena trojica je pripravljena Sašu pomagati tudi zastonj, a tudi to ni mogoče, saj morajo tudi v tem primeru podpisati pogodbe, kar pa spet ni dovoljeno.

Radio Ga-Ga je na sporedu vsak petek ob 10.00 na 1. programu Radia Slovenija.

Prejšnji petek je legendarni radijec na 22. obletnico predvajanja prve oddaje Radia Ga-Ga v studiu Radia Slovenija delal sam, saj so njegovi sodelavci, ki so Hribarju zadnja leta pomagali poustvarjati številne znane osebnosti, tako domače kot tuje, ostali brez veljavnih pogodb.

Vsi, ki vas zanima, kaj je tokrat pripravil Sašo - prejšnji teden je oddajo imenoval Vrnitev v komunizem -, si boste lahko celotno oddajo po priloženih odlomkih kmalu tudi ogledali, saj smo bili v radijskem studiu tudi z MMC-jevo kamero!

Oddajo ste si na MMC TV lahko tudi ogledali, kar je del poskusnega programa, v okviru katerega bomo na MMC-ju predvajali videoprenose radijskih oddaj. Kmalu si boste na ta način lahko ogledali še več radijskih oddaj.