Junija je v San Juanu končal turnejo Most Wanted. Foto: EPA
Junija je v San Juanu končal turnejo Most Wanted. Foto: EPA

V delu je nov podvig režiserja Darrena Aronofskega, ki je v preteklosti v svet poslal filme, kot so Rekviem za sanje (2000), Rokoborec (2008), Črni labod (2010), Noe (2014) in Mati! (2017).

Film režiserja, ki je pred kratkim na željo staršev postal tudi poljski državljan, bo posnet po knjižni predlogi ameriškega avtorja Charlieja Hustona. Pripovedoval bo zgodbo o nekdanjem igralcu bejzbola, ki se nevede vplete v newyorško podzemlje 90. let preteklega stoletja in se mora boriti za preživetje.

Vlogo glavnega lika v filmu Aronofskega, ki je bil v preteklosti tudi v zvezi z igralko Rachel Weisz in Jennifer Lawence, bo prevzel Austin Butler, v trilerju Caught Stealing, za katerim naj bi stal studio Sony Pictures, pa bosta zaigrala tudi Zoë Kravitz in Bad Bunny. O vlogi portoriškega glasbenika, čigar uradno ime je Benito Antonio Martinez Ocasio, za zdaj ni še nič znanega.

Večkratni dobitnik grammyja se je sicer nekajkrat že znašel pred kamero. Kot igralec je debitiral v stranski vlogi v Netflixovi seriji Narcos: Mexico. Leta 2022 je ob Bradu Pittu zaigral v akcijski komediji Hiter kot strel (Bullet Train), sledil je film Cassandro z Gaelom Garcio Bernalom.