Beckham v oglasu ponosno razkazuje svoje izklesano telo. Foto: Emporio Armani
Beckham v oglasu ponosno razkazuje svoje izklesano telo. Foto: Emporio Armani

Postavni Becks je namreč brez obotavljanja privolil v novo oglasno kampanjo Armanija za spodnje perilo in se fotografiral v precej drzni pozi.

Novi oglasi - za kolekcijo jesen/zima 2009 - so debitirali na velikanskem transparentu, razvitem na stavbi nakupovalne hiše Macy's v San Franciscu. Črno-bele fotografije sta posnela slavna modna fotografa Mert Alas in Marcus Piggott na Malibuju, oglasi pa bodo na ogled v vseh velikih modnih prestolnicah: New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Milanu, Rimu, Parizu in Tokiu.

Perilo za 200 dolarjev
33-letni nogometni zvezdnik je ob slovesnem razvitju transparenta tudi podpisoval avtograme prvim 175 oboževalcem, ki so kupili za 200 dolarjev Armanijevega moškega spodnjega perila.

Triletna pogodba, po kateri bo Beckham prejel vrtoglavi znesek 10 milijonov funtov letno (plus dodatki), je največ za katerega koli športnika v oglaševanju in bo le še utrdil Beksov status najbolje plačanega nogometaša.

Mama Beckham: Kaj delaš?!
In čeprav se oboževalke (in nekateri oboževalci) kar ne morejo nasititi razgaljenega Beckhama, njegova mama ni tako navdušena. Britanski zvezdnik je aprila na Jay Lenu namreč priznal, da je bil "precej živčen" pri slačenju, saj je vedel, da bo slike videla tudi mamica Beckham.

In ko so oglasi ugledali luč dneva, je bila njegova mama prva, ki ga je poklicala, in dejala: "Kaj delaš?" "Skušal sem ji pojasniti, a ni ravno razumela," še poroča David.

C. R.