Sibling v najnovejši kolekciji prisega na rožnato barvo. Foto: EPA
Sibling v najnovejši kolekciji prisega na rožnato barvo. Foto: EPA

Trojica, ki deluje po načelu "vsi za enega, eden za vse", je najnovejšo kolekcijo oblačil predstavila na londonskem tednu mode. Po njihovem mnenju bi se moški to zimo in prihajajočo jesen morali odeti v oblačila rožnatih odtenkov, in to od pet do glave - tudi škornji in nogavice bi morali biti v tej barvi.

Kolekcija vključuje veliko kosov pletenin, po čemer so pri Siblingu tudi najbolj znani, pa tudi hlače, srajce, jopiče in modne dodatke.

Od luksuznih znamk do lastne znamke
Britansko modno znamko Sibling sestavljajo Sid Bryan, Joe Bates in Cozette McCreery. Oblikovalci, ki prihajajo iz Yorkshira, Leicestera in Londona, so v preteklosti delali za znamenite modne znamke, preden so se odločili ustanoviti lastno modno znamko. Zase pravijo, da radi spreminjajo klasična oblačila in pletenine, še posebej pa so ponosni na to, da so po osmih letih obstali v težkem modnem svetu in da pri oblikovanju še vedno uživajo.

Na vprašanje, koga od zvezdnikov pa bi radi oblekli, pa odgovarjajo: "Nikogar posebnega, za nas predstavlja veliko veselje, ko v oblačilih SIBLING vidimo nekoga, ki ga ne poznamo."