Od leve proti desni: Grace Jane, Louisa in Mamie. Foto: Instagram Grace Jane Gummer
Od leve proti desni: Grace Jane, Louisa in Mamie. Foto: Instagram Grace Jane Gummer
Meryl Streep in Don Gummer s svojimi potomci - Grace, Henryjem in Mamie. Foto: EPA

Mamie, Grace in Louisa Gummer so obrazi kolekcije Clare Vivier za & Other Stories, znamko pod okriljem švedskega velikana H & M.

Dekleta v kampanji, ki jo je posnel fotograf Stephen Shore nosijo kavbojke, svilnate srajce pastelnih barv, v ospredju pa so torbice Clare Vivier. Obenem se je Vivierjeva prvič preizkusila v oblikovanju čevljev, tako da sestre Gummer nosijo tudi njene čevlje, za & Other Stories pa je oblikovala še modne dodatke.

"Prvič sem spoznala Mamie, ko smo delali video za odprtje naše newyorške trgovine jeseni 2013. Prek Mamie smo spoznali Louiso, ki je bila naša prva zaposlena, nato pa smo spoznali tudi Grace, ki je zelo ljubka, tako kot njeni sestri. One so moje sanjske stranke - kreativne, delovne, mestna dekleta s slogom," je povedala Clare Vivier.

Nadarjene sestre so sledile svoji slavni materi v svet šovbiznisa - najstarejša, 31-letna Mamie, je najbolj znana po vlogi Emily Owens v seriji Emily Owens M. D., videli pa smo jo tudi v seriji The Good Wife. 28-letna Grace prav tako želi uspeti kot igralka, nastopa v seriji The Newsroom, Extent in American Horror Story. Najmlajša, 23-letna Louisa, pa je manekenka - ima pogodbo z agencijo IMG Models, v preteklosti pa je pozirala za oblikovalko Clare Vivier.

Meryl Streep in Don Gummer sta poročena že 37 let, poleg treh hčerk pa imata še 35-letnega sina Henryja, ki se je v preteklosti prav tako ukvarjal z igralstvom - nastopil je v filmih The Good Shepherd (2006), Julie & Julia (2009) in Lying (2006)., zadnja leta pa je dejaven predvsem kot glasbenik.