Chanelova nova kampanja s Pharrellom in Caro v glavni vlogi. Foto: Instagram Cara Delevigne
Chanelova nova kampanja s Pharrellom in Caro v glavni vlogi. Foto: Instagram Cara Delevigne

Sodelovanje, ki so ga pri prestižni modni hiši, najavili že lani z objavo napovednega videa, se je končno udejanjilo, prve fotografije jesenske kampanje Metiers d'Arte pa je na Instagramu delila manekenka.

Zvezdnikoma se je na snemanju pridružil tudi Hudson Kroenig, ki ga je pri kampanji želel njegov slavni boter Karl Lagerfeld. Snemanje kampanje je potekalo v dveh delih - decembra v Salzburgu, marca pa v New Yorku. Ročno narejeni kosi bodo na prodaj jeseni.

Cara s prvim albumom
Williams in Delevignejeva sta med snemanjem kampanje za Chanel postala tudi dobra prijatelja. Manekenka, ki se vse bolj spogleduje tudi z igralstvom in glasbo, pa naj bi prav Pharrella izbrala, da ji pomaga pri njenem debitantskem albumu.

42-letnemu Američanu svet mode sicer ni tuj, sodeloval je s številnimi modnimi znamkami, naslednji mesec pa bo od ameriških modnih oblikovalcev prejel tudi nagrado za stilsko ikono na podelitvi modnih nagrad CFDA (Council of Fashion Designers of America), ki veljajo za najžlahtnejša priznanja ameriške modne industrije.