S filmskih platen pred fotografski objektiv - Kristen Stewart. Foto: Chanel
S filmskih platen pred fotografski objektiv - Kristen Stewart. Foto: Chanel

radis in Alice Dellal za obraze novih modelov slavnih Chanelovih torbic.

Kristen, ki je zaslovela z vampirsko sago Somrak, pozira z modelom 11.12, ki je zadnja različica Chanelove torbice 2.55. Takšno ime je dobila zaradi februarja leta 1955, ko jo je legendarna Gabrielle "Coco" Chanel izdelala. Njen namen je bil, da bi torbica pomagala "osvoboditi roke" ženski, saj jo je zaradi dolge kovinske vrvice lahko nosila tudi čez rame. "Ta ikonična torbica je kot hiša Chanel, osnovna in moderna hkrati, kar sta dve lastnosti, ki običajno ne gresta skupaj," je dejal Stewartova, za katero je to druga reklamna kampanja za Chanel.

Alice Dellal nosi model torbice "boy", ki je poimenovana po Boyu Capelu, veliki ljubezni Coco. "Zelo sodobna, preprosta torbica je," je dejala manekenka in glasbenica Dellalova. "To je bil moj prvi model Chanelove torbice, ki sem si ga kupila in s tem začela to edinstveno spoznavanje s Chanelom. Všeč mi je tudi, da je s tem modelom povezana tako romantična zgodba."

Nekdanja ljubezen Johnnyja Deppa, Vanessa Paradis, pa predstavlja model "girl", ki spominja na znamenit model jakne te modne hiše.