Cara tudi poje in igra bobne, kmalu naj bi predstavila komad, nastal v sodelovanju s superproducentom Pharrellom Williamsom. Foto: EPA
Cara tudi poje in igra bobne, kmalu naj bi predstavila komad, nastal v sodelovanju s superproducentom Pharrellom Williamsom. Foto: EPA

Vsenavzoča 22-letna britanska lepotica z izrazitimi obrvmi naj bi v letu 2013, ko je sodelovala s številnimi uglednimi znamkami (Mulberry, Victoria's Secret, Burberry, Chanel ...), zaslužila 6.500 funtov (skoraj 8.300 evrov in, da, več kot 10.000 dolarjev) na dan, so izračunali na Otoku.

Kot poroča tabloid Daily Express, ima potomka ugledne londonske družine na bančnem računu svojega podjetja Cara & Co. več kot milijon funtov, še enkrat več pa naj bi ji bili naročniki dolžni odšteti za delo v preteklem letu. Sicer je morala plačati račune v višini zajetnega milijona in pol funtov, med drugim tudi plačo sami sebi kot direktorici omenjenega podjetja, a je firmi na koncu vseeno ostalo več kot 860.000 funtov (skoraj milijon sto tisoč evrov) čistega zaslužka.

V zadnjem času Cara, tudi razvpita žurerka, ki so jo nekaj časa romantično povezovali z ameriško igralko Michelle Rodriguez, uresničuje svoje sanje o igralski karieri, čaka pa jo tudi veliko - gotovo donosnih - modnih sodelovanj, med drugim nastopa v kampanji za dišavo Burberry s starejšo kolegico Kate Moss (40), s katero jo pogosto primerjajo.