Megan Mullally se je zatekla k spletnim nakupom: izbrala je kos znamke Alexander McQueen. Foto: Reuters
Megan Mullally se je zatekla k spletnim nakupom: izbrala je kos znamke Alexander McQueen. Foto: Reuters

60-letna igralka, ki jo najbolje poznamo po vlogi razvajene bogataške žene Karen iz serije Will in Grace, za katero je tudi sama dobila več cehovskih priznanj, je razkrila, da ji nobena ugledna modna hiša ni želela posoditi obleke. Ko je iskala oblikovalca, ki bi jo oblekel, je vztrajno pojasnjevala, da bo vodila dogodek in da obstaja kar 100-odstotna možnost, da jo bodo kamere ujele, a so jo vseeno zavrnili.

Sorodna novica SAG: Nova kipca za Ramija Maleka in Glenn Close, vse bolj diši po oskarjih

Naposled se je odločila za črno toaleto Alexander McQueen, torbico Marni, čevlje Aquazzura, uhane Chanel in vintidž prstane ter zapestnice iz lastne omare. Prav modna hiša McQueen ji je edina na posodo ponudila dve obleki, a se je nato odločila, da si opravo kupi sama.

"Obleke si vedno izberem na spletu in si jih plačam sama, predvsem zato, ker so mi všeč, ker lahko nosim, kar želim, pa tudi zato, ker največjih imen mode očitno ne zanimam in mi oblek ne pošiljajo," je Mullallyjeva povedala na srebrni preprogi pred podelitvijo.

Pri tem je Megan izrazila podporo pevki Bebe Rexha, ki je nihče ni želel obleči za na Grammyje, ker naj bi bila "premočna" (medtem ko nosi konfekcijsko številko 38): "Mislim, da je to pravo sranje! Ni mi všeč. Če nisi prave starosti ali prave velikosti ali prave stopnje kulskosti ali za kar koli že gre, si oplel. Mislim, da bi moralo biti vse skupaj malce bolj enakopravno. Ampak nisem zagrenjena. Dejansko sem vesela, da se mi ni treba ukvarjati z več različnimi osebnostmi. Preprosto grem na splet in si izberem, kar mi je všeč."

V fotogaleriji vas vabimo k ogledu nekaj (modnih) utrinkov s podelitve nagrad SAG (ameriškega igralskega ceha).