Johnny, najbolje oblečeni moški po izboru revije GQ, tokrat z naslovnice zre brez oblek. Foto: GQ
Johnny, najbolje oblečeni moški po izboru revije GQ, tokrat z naslovnice zre brez oblek. Foto: GQ

Na seznamu 25 modno najbolj ozaveščenih moških so se znašli še Brad Pitt, Robert Pattinson, Ryan Gosling, David Beckham - tudi on brez majice -, Jude Law, Pharrell Williams, Ed Westwick, Jay-Z, Anderson Cooper in Cristiano Ronaldo - najnovejši Armanijev zvezdniški model za spodnje perilo.

V Srbiji so mu postavili kip
A to nikakor ni prvo priznanje za Deppa, v zadnjem času pohvale namreč kar dežujejo. Pred kratkim so ga podelitvi nagrad People's Choice izbrali za najboljšega igralca desetletja, lani je bil razglašen za najbolj seksi moškega revije People.

Omembe vredna je vsekakor tudi čast, ki so jo Deppu izkazali med obiskom v Srbiji, o katerem smo pisali tudi na naših straneh. Režiser Emir Kusturica, Johnnyjev prijatelj, je postavil kip igralca v naravni velikosti. "Seveda, Johnny ve za spomenik. Ko sem mu sporočil, da ga postavljamo, je bil navdušen. Spomenik je sicer v naravni velikosti, visok je 176 cm, Johnny pa mi je sporočil tudi druge mere, da bo vse, kot je treba. Verjemite, zaradi nekaterih njegovih mer bi dame lahko ponorele," je povedal 55-letni Kusturica, ki je poskrbel tudi za glasbeno spremljavo. V odboru, ki je pričakal slavnega igralca, so bili tudi trubači.