Foto:
Foto:

Imenuje se "Solar Power Bra", saj "deluje" prek sončne svetlobe. Sončni zbiralniki lahko proizvedejo toliko električne energije, da lahko z njo napolnite mobilni telefon ali iPod. Zaradi njegove "okolijske prijaznosti" je zelen, prvič pa so ga predstavili v sredo v Tokiu.

Predstavnik Triumpha Yoshiko Masuda je ob predstavitvi povedal: "Ta modrček daje pomembno sporočilo, da lahko tudi s spodnjim perilom rešujemo svet." Masuda je dodal, da modrčka v bližnji prihodnosti še ne bo mogoče kupiti, saj ljudje običajno zunaj ne hodijo le v spodnjem perilu.

Ekološka politika podjetja
Ekološki modrček nadaljuje politiko podjetja, ki vse bolj stavi na do okolja prijazne izdelke. Prej so tako že predstavili modrček, ki se lahko hitro spremeni v nakupovalno vrečko, in modrček, ki ga podpirajo železne kitajske paličice, s čimer so želeli promovirati jedilne paličice za večkratno uporabo.
"Zelo je udoben in resnično se čutim vključena v varovanje okolja," je povedala ena izmed manekenk, ki so predstavile novo Triumphovo pridobitev.